222

Почистване за хора с алергии от

почистване Варна

Почистването е подходящо за детски стаи и хора с алергии. В период на растящи алергии както на деца, така и на възрастни, ние помислихме за Вас и избрахме този начин за почистване, изграден изцяло от естествени съставки. За алергиите е важен не само препарата, но и микрофибърните кърпи, които ние подменяме многократно за едно почистване. По такъв начин на почистване, се избягват алергичните реакции. За почистване Варна използваме препарат с 100% органично чист Extra Virgin зехтин.
Основният враг на алергиите са акарите (микро кърлежи), които се хранят с горният слой на мъртвата ни кожа. Важно е веднъж в седмицата да се изпира възглавницата на която се спи, на 60 градуса температура в пералня. По-модерните перални имат програма специално за хора с алергии. След цикъла на изпиране, дрехите се обработват с пара, която убива остатъчните алергени.
Трябва да се използва и допълнително изплакване на дрехите при почистване Варна на дома, за да се отмие добре и праха за пране. В дома на хора с алергии е желателно по възможност да се избягват дебели килими и тежки завеси защото те събират прах, и трудно се почистват или перат. Наличните пердета в дома трябва да се пускат в пералнята за изпиране всяка седмица, за да се премахне събралият се по тях прах.
„Влажно обиране“ се нарича процесът след почистване, когато с влажна кърпа се до обира остатъчният прах. Когато има алергичен човек в къщата и се чисти с прахосмукачката, прахът от нея се вдига във въздуха, след което започва отново да пада. Затова е важно, при почистване на дома Варна, човекът с алергии да не присъства в помещението където се чисти. Този прах след около 15 минути пада отново, и след това се обира отново с парцал. Такова почистване Варна е желателно да се прави всяка седмица. Все пак е невъзможно да избегнем праха в дома. Най-важно е мястото където спим, и по-специално матрака и възглавницата. Те трябва да се почистват и перат редовно.
Хората, които имат алергии, не е желателно да си почистват домовете с агресивни апарати. Препоръчва се често проветрение особено пролетта,  защото от вятъра се разнася прах и прашец от дървета и цветя, който полепва по тялото и косата и предизвикват алергии, най-вече дихателни. Най-добре се почиства с пара под налягане, съдържаща само вода или  натурални продукти, които доказано нямат алергични реакции.
Много е специфично почистването на такива домове, защото то зависи от конкретната алергия при всеки един човек.Почистване Варна.

 

 

 

 

 

 

slider-1